Aurupesur SC 4

14.90 (12.42+km)

Renditingimused: Rendi perioodi pikkuseks on arvestud 24 tundi. Tagastamine hiljemalt järgmisel päeval samal ajal. Pikema perioodi puhul rendipäeva hind kokkuleppel.

Renditingimused:
Rendi perioodi pikkuseks on arvestud 24 tundi.
Tagastamine hiljemalt järgmisel päeval samal ajal.
Pikema perioodi puhul rendipäeva hind kokkuleppel.

Kalendrisse märkida vaid järele tulemise kuupäev!

Powered by PINPOINT.WORLD

Kirjeldus

Aurupesuri rent

Aurupesur SC 4 on lihtne kasutada ja tänu kahe paagilisele süsteemile saab koristada katkestusteta.

Seadmel on 3,5 (bar) aururõhsurve ja reguleeritav aurutugevus, mis annab võimaluse puhastada ka tõrksamat mustust, mis on tekkinud ajapikku vannitoa seintele, vuukidesse, pliitidele või ahjudesse.

Aurupesur puhastab põhjalikud kõik kõvad pinnad ja tapab 99,99% kodumajapidamises leiduvatest bakteritest, siis lisaks kõvadele pindadele saab auruga hävitada nii tolmulesti madratsites, lastemänguasjades või lastevankrites.

Põranda puhastamine aurupesuriga on lihtne

Aurupesur tagab maksimaalse puhtuse ja hügieeni kivi, PVC, laminaat- või lakitud parkettpõrandate puhastamisel ja seda kõike keemiliste jääkideta.

Aurupesurit rentides puhastad köögi vaevata

Olgu see siis furnituur, seinaplaadid, klaas ja sünteetilised pinnad, õhupuhasti, pliit, ahi või kraanikauss, aurupesur puhastab köögi hügieeniliselt.

Vannitoa puhastamine

Kärcheri aurupesur SC 4 teeb töö täiuslikult ja tagab hügieenilise puhtuse, isegi seina kahhelplaatide, vuugivahede, graniit, marmor, klaas- ja peegelpindade, akende, furnituuri, dušikabiini, pragude ja lõhede puhastamisel.

Nahkmööbli ja nahkistmete puhastamine

Nahkdiivanite ja nahkistmete puhastamiseks sobib kasutada aurupesurit, sest kuumaur mida lasta läbi aurupesurilapi kuumutab lahti naha boorid kuhu on kogunenud mustus ning mustus jääb lapi külge, selle meetodiga saab iseseisvalt ära puhastada nii kodus oleva nahast diivani kui ka autos oleva nahksisu.

 

Aurupesuri Kärcher SC 4 tutvustavat videot saab jälgida siit:

Aurupesuri juhend:

Eemalda aurupesurilt veepaak ning täida see kraani all leige veega MAX märgini ning see järel aseta veepaak tagasi oma kohale (ei ole vaja eraldi lukustada).

See järel pane seade vooluvõrku ja lülita seade tööasendisse.

Esialgu hakkab seadmel vilkuma rohelist värvi spiraali märgutuli, mis tähendab et seade soojendab vett (esmane soojendamine võtab 3-4minutit), kui seadmel olev spiraalituli aga on jäänud põlema on seade valmis kasutamiseks.

Aurupüstolil olevale päästikule vajutades väljub aur, millega saate alustada puhastamist. Püstoli peal oleval hoovastikul saab määrata ära aurutugevuse (2 asendit) või panna seadmele peale “lapselukk” (päästikut ei ole võimalik vajutada).

Lapselukku kasutada kui vahetate või eemaldate erinevateks puhastamisteks otsikuid, et juhuslikult ei vajutaks alla püstoli päästikut, mille tulemusena võiks kõrvetada kuumaauruga käed.

Aurupesuril on kaasa kolm erinevat otsikut (vuugiotsik,põrandaotsik ja üldotsik), millega saab puhastada praktiliselt kõike mis vajaks puhastamist, siiski tasub igat tööd alustades katsetada, et ega kuumaur seda pinda ei kahjusta ja teha seda mitte nähtavas kohas.

You've just added this product to the cart: