Teleskoop oksalõikur + saag

10.00 (8.33+km)

Renditingimused: Rendi perioodi pikkus – Päev Uue rendipäeva algus kell 9.00 Pikema perioodi puhul rendipäeva hind kokkuleppel.

Renditingimused:
Rendi perioodi pikkus – Päev
Uue rendipäeva algus kell 9.00
Pikema perioodi puhul rendipäeva hind kokkuleppel.

Kalendrisse märkida vaid järele tulemise kuupäev!

Powered by PINPOINT.WORLD

Kirjeldus

Teleskoop oksalõikuri rent

Pehme käepidemega teleskoopvarrega oksakäärid ja -saag, millega saab lihtsa vaevaga lõigata ära üleliigsed oksad nii kevadisel õunapuude kärpimisel kui muul ajal ka teistelt puudelt, milleni ronimine võib olla keeruline või ebamugav.

Teleskoop oksalõikuriga saab lõigata läbi kuni 32 mm oksad ja sama lõikuri otsa kinnitatava saega saab läbi lõigata ka kõige jämedamad oksad.

Oksalõikuril on reguleeritav lõikenurk 230 kraadi ning varre pikkus 1,65 meetrit mis teeb koos lõikagaja lõigatava oksa maksimaalseks kõrguseks ca 3,5 meetrit.

Kui aga oks tundub siiski liiga jäme sellise sae jaoks, siis rendime ka selleks mootorsaagi või elektrisaagi ning hiljem ka tülikate okste purustamiseks oksapurustajat, mis teeb purustab kerge vaevaga kõiksugu oksad.

Kui aga peale puu kärpimist on jäänud järgi juba jämedamad tüve pakud, siis võib selleks kasutada ka võimekat puulõhkumismasinat.

You've just added this product to the cart: